torstai 29. lokakuuta 2009

Tutustumisia

Äitiydessä on ujolle ihmiselle yksi hyvinkin hankala puoli. Jotta lapselle saisi luotua jotain sosiaalisia kontakteja, on niitä luotava itsekin. Varsinkin nyt kun lapset ovat kokoluokkaa, jossa kantaja ja ruokahuolto ym ovat ehdottomia. Tuntuu kuin olisi taas aloittamassa uudessa koulussa, eikä täällä ole edes tupakkapaikkaa, jossa tutustua.

Tunnen Porvoosta hyvin vähän ihmisiä, omillani siis, toki miehen monivuotisia ystäviä jo melko joukon, mutta niitä omia ystäviä ei ole juurikaan. Vielä vähemmän on lapsellisia ystäviä.

Tänään olen yrittänyt tutustu ja solmia suhteita. Kaksi perhevalmennuksesta ja vaunulenkeiltä tuttua äitiä kävivät vauvoineen salaatilla ja patongilla. Äkkiä koti oli kovin täynnä kun vauvoja makasi lattialla kolme vierekkäin. Ja yhtä äkkiä koti oli hyvin tyhjä kun väsyneet vieraat lähtivät kotiin ja oma pieni mies nukahti petiinsä.2 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Heippa Hanni!

Sattumalta löysin sinut vuosien jälkeen (jonkun toisen blogin kommenttiboksista varmaankin).

Mielettömän mukava lueskella kuulumisiasi. Ehkä taasen joku kaunis päivä törmätään. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

T. Eeva

P.S. Meillä odotellaan esikoista ja minua jännittää myös hirveästi se tosiasia, että lapsellisia ystäviä ei vielä ole! Mistäköhän niitä löytää? Vauvauinneista ja muskareista ehkäpä :)

Hanni kirjoitti...

Hei Eeva, tosi ihan kuulla, että teillekin tulee pieni. Vois jopa sanoa, että elämä on Elämää oikeesti vasta sitten kun on lapsi pyörimässä jaloissa. Niin mullistava juttu se on. Toivottavasti nähdään lähiaikoina!