sunnuntai 29. marraskuuta 2009

onnistuneita lahjoja

Vietin juuri syntymäpäivääni ja sain varsin onnistuneita lahjoja. Lahjat ovat aina ihania, mutta sydäntä lämmittää kun huomaa jonkun todella kuunnelleen ja muistavan asian vielä merkkipäivän aikaan.

Miehen paketista löytyi Muuton valmistama Matti Klenellin vihreä Four-maljakko. Se pääsi heti kunniapaikalle ruokapöytäämme ja on ilahduttanut nyt viikon verran elämääni. Lasin eri kerrokset ja niistä heijastuva valo tuo jotain aivan uutta näihin harmaisiin talviaamuihin. Kaipaan kovasti lunta ja valoa tämän kerrostalokolhoosin seuraksi. Yritän ottaa kuvan maljakosta sen omalla paikalla myöhemmin tänään auringon tultua esiin. Toivottavasti se tulee.

Toinen lahja tuli vanhemmiltani ja osoitti äitini kuunnelleen yhteisellä Habitare-reissullamme. Kommentoin aivan pientä asiaa Ladossa ja äitini muisti sen yhä. Yhdelle yöpöydälle oli sijoitettu Arabian uuden Runo-sarjan Kesäsäde-rasia ja hihkaisin, että tuon vielä joskus haluan. Ja nyt sen sitten sain. En tiedä onko Arabialla se tarkoitettu sokerikoksi - miksi sen oikeastaan miellänkin - vai aivan joksikin muuksi. Toisaalta miellän sen myös kauniiksi yösijaksi vihkisormukselleni. Olen niitä, jotka eivät osaa nukkua korujen kanssa. Epävarmana tulevaisuudestaan rasia majailee Fourin rinnalla vielä hetken.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Todellisen onnistuneet lahjat, erityisesti maljakko! Kuin veistos!

Myöhästyneet onnittelut.

Terv. uusi lukija