keskiviikko 30. joulukuuta 2009

ei näin kilttejä poikia olekaan
Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Kamerani on onneton kun sen yhdistää hämärään huoneeseen. Tässä kuitenkin kurkistus pienen miehen lahjavuoreen. Isovanhemmat ja kummit olivat yltyneet ostamaan paljon sellaistakin, minkä voisi paketoida vielä ensi joulunakin ja silti lelu voisi olla vähän liian vaikea pienelle kaverille. Onneksi siis kuitenkin tilasin Sophien ilastuttamaan vinkunallaan elämäämme niin oli aattona edes jotain ikävaiheseen sopivaa. Taaperokärryä, junanrataa, pinottavaa klovnia ym en edes ole viitsinyt avata laatikoistaan. Matias tarvitsee oman huoneen aivan pian.

Omaksi suosikikseni on noussut kummeilta saatu maanmainio kirja: Taikuri Into Kiemura ja muita kaupunkilaisia. Jukka Itkosen kirja, Christel Rönnsin kuvituksella. Jos ette mitään muuta kirjakaupasta keksi ostettavaksi niin ostakaa tämä. Aivan ihana!

ps. Ainiin, huom. uusi matto. Teimme taas itsellemme tyypillisen viiden minuutin ostopäätöksen. Väliaikaisratkaisuksi puhuttu, mutta tiedä häntä. Raikkaita sohvatyynyjä ynnä muuta on ostoslistalla. Kevät, tule jo.

3 kommenttia:

Suki kirjoitti...

ihania lahjoja siellä ja osa kovin tuttuja! Onnea puolivuotissankarille!

t. Suki ja Varpu

A+a kirjoitti...

Anni sai samanlaisen värikkään purkkitornin :) Oletteko huomanneet, että purkinpuolikkaista saa myös hauskoja palloja?

Hanni kirjoitti...

Toki! Pallot ovat kova juttu täällä. Tuo kuvan toinen Fischer Price sen sijaan saisi häipyä jonnekin kauas missä pippuri kasvaa. Aivan hirveä möly (äidin mielestä)!