tiistai 22. joulukuuta 2009

kurkistus


Olen niin paljon kurkkinut muiden bloggaajien koteihin, että jotain on annettava omastaankin. Repäisimme eilen ja heitimme olohuoneen maton roskiin. Matto oli vanha ja hävyttömän riekaleinen. Olemme joulun aikaan niin vähän kotona, eikä meille ole tulossa vieraita, joten tohdin näin tehdä. Nyt meillä on pakote ostaa uusi matto. Emme olekaan olleet aikeissa ostaa sellaista kuin vasta viimeiset puolitoista vuotta... Jotain oli lattiaan heitettävä vähän pehmentämään ääniä ja pienelle miehelle alustaksi. Punainen intiapuuvillainen päiväpeitto on vanhasta solukämpästäni kouluajalta. Edellinen mattomme oli vaalea ja uudesta matosta on myös suunniteltu vaaleaa, nyt katsottuani illan ja aamun punaista lattiaamme, aloin hieman epäillä suunnitelmaamme...

Kirjahyllyt ovat, aina ja ikuisesti, ehdottomasti Lundiaa. Vanhassa olvikossa nojatuolin vieressä majailee viimeisimmät lehtihankintani.

3 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Lundia on ainoa oikea, samaa meilläkin. Hyllyt tuntuvat vain täyttyvän kovin nopeasti. Meillä on taas uuden pätkän hankkiminen edessä, kun kirjapinoja on alkanut kertyä jos mihinkin nurkkiin.

Kodikkaalta näyttää teillä päin!
Ihanaa joulua!
T. E.

Hanni kirjoitti...

Hei E!
Vinkkinä muuten: Me rakennettiin hoitopöytäkin Lundiaan kun tiedettiin osille varmasti tulevan käyttöä myös hoitopöytäkauden päätyttyä. Yksi tuollainen tavallinen hylly ja siinä sitten ulkoneva taso. Sen päällä on brion pehmuste. Kaikki vauvan vaatteet ja harsot on koreissa ylähyllyillä. Paras ratkaisu ikinä. Meidän kylpyhuoneessa pesukone on upotettuna kaapin alle niin en saanut hoitotasoa pesukoneen päälle - se olisi ollut myös hyvä vaihtoehto.

m-a kirjoitti...

Ihanan tunnelmallista, tuo punainen sen tekee. Talven pimeydessä tummat värit ovat jotenkin kotoisempia kuin vaaleat. Niiden aika on sitten keväällä.