perjantai 18. joulukuuta 2009

lempikirja


Nykyinen lempikirjani näyttää tältä. Se sisältää suosikkejani: listoja. Kirjaan siihen nykyään aivan kaiken tehtävän puuhan: "osta uudet tyynyt", "teetä kuvia isovanhemmille" tai vaikka "kehystä Matiaksen jalanjäljet". Eikä enää ikinä ole tylsää. Olen aina rakastanut tehtävälistoja, mutten ole ennemmin ymmärtänyt omistaa asialle omaa kivaa, pientä ja kaunista kirjaa. Kirjasta on myös tullut milteipä elintärkeä. En tiedä johtuuko se univajeesta (vaikka pieni mies nukkuukin aika hyvin) vai puhtaasta höveliksi muuttumisesta, mutten enää muista yhtään mitään kirjoittamatta sitä ylös. Rakastan kalentereitakin, niistä lisää joku toinen kerta.Siinä se tulikin. Pienen miehen nimi. Matias. Jalanjäljet otettiin talteen 3 ja puoli kuukautiselta. Nyt lähennellään jo puolta vuotta.


Muistikirja Akateemisesta, kirjaimet kannessa Pienen Varpusen puodista.

2 kommenttia:

m-a kirjoitti...

Matias, hieno nimi! :)

Oli tullut monta kivaa postausta sillä välin kun en ollut käynyt. Kenkäpostaukseen kommenttina, en naura. Pienen lapsen kanssa ulkoillessa on oltava lämpimät kengät, jalat jos palelee niin päivä on pilalla.

Ja voi että tuo norsumobile!

Hanni kirjoitti...

On tuo ulkoilu nyt pakkasten tultua kyllä ollut melko haasteellista. Esikoisen kanssa vielä saa aivan pienestä asiasta suuren pulman. Mutta hyvin on pysytty lämpiminä. Niin äidin varpaat kuin vauvankin. :)