tiistai 22. joulukuuta 2009

vaihtoehto harsoviritelmille

Pakkasten alettua olen seurannut keskustelua harsoista vaunun suuaukolla ym. Kaupungilla on vastaan tullut monet pyykkipojin viritellyt harsot, milloin valkoiset, milloin nallekuvioiset. Enää en niin paljoa ihmettele näitä viritelmiä kuin aikana ennen omaa vauvaa, mutta omassa käytössäni niitä kammoksun.

Virkeänä kesävauvana pieni mies ei ollut ikinä nukahtaa jos näki vilauksenkin jotain väriä ja tai liikettä, joten minä myös otin mukaani harson ja pyykkipoikia. Lenkiltä palasin sisään kiroillen. Joko minussa, pyykkipojissa tai vaunujeni kuomussa oli jotain vikaa. Viritelmä oli onneton.

Olin lukenut Minityylistä Kurtis Baby Peacesta ja kammoksunut sen hintaa, mutta lopulta taivuin. Ja hyvä niin. Kurtis on maksanut itsensä takaisin. Alkuajan vaunissa nukkumisen vaikeus helpotti, kauppojen kirkkaat valot se piti poissa silmistä ja nyt pakkasten kiristyttyä se pehmentää kirpeää ilmaa, viimaa ja tuiskua.

On se onneksi kivan näköinenkin.4 kommenttia:

A+a kirjoitti...

Toi on hiaaano. Meillä käytetään harmaata fleece-kaulaliina näillä pakkasilla suojana.

Orava-piparkakkumuotti on Marimekosta! Kipin kapin hakemaan, niin saatte jouluksi vielä kurre-pipareita :)

Hanni kirjoitti...

Parasta on, että tuo poika vähän näyttääkin meidän mieheltä :)

Porvoossa ei pirskatti ole Marimekkoa. On Maribella, joka myy pientä valikoimaa ja Sokos aivan pikkiriikkisen. Mutta pitänee yrittää löytää tuo muotti vaikka ensi joulua silmällä pitäen!

Minna kirjoitti...

Katselin samoja vaunu suojia viime Tukholman reisulla mutta en raaskinut ostaa. Ajattelin että teen itse...enpä ole tehnyt. Hieno !!

Hanni kirjoitti...

Minna, näppärä tekijä tekee tuollaisen kyllä helpolla itsekin. Esittelyssä sanotaan, että sopii kaikkiin vauihin, mutta yksilöimällä tuo olisi varmasti vielä parempi. Omiin Brioihin tuo kun on kuomun suulle hieman pitkä ja sivunauhat osuvat huonoon kohtaan. Saattaisin itse tehdessä lisätä jopa yhden tuollaisen kiinnitysrenkaan.