keskiviikko 16. joulukuuta 2009

viimeinen joululahjahankinta ja ihanaa postiaOlin pohdiskellut tämän pienen söpöläisen kotiuttamista jo tovin ja päättänyt hankintaa vastaankin, mutta kun Minityylissä viime viikolla osui kohdalle varsin houkutteleva tarjous en enää voinut vastustaa. Sophie saapui eilen postissa ja pääsee pian pukinkonttiin.

Meidän ei todella ollut tarkoitus hankkia pienelle miehelle montaakaan lahjaa, mutta pienten pakettien määrä on kuitenkin yllättänyt ja kun ensimmäisestä lapsenlapsesta intoutuneet isovanhemmat osallistuvat pottiin lienee pakettien määrä holtiton suhteessa lapsen ymmärryskykyyn. Sophien olisin kyllä hankkinut loppuen lopuksi kenties muutenkin. Sillä on nostalgia-arvoa, ihastuin siihen jo valkokankaalla.

Ihanaa postia saapui tänäänkin kun lukioaikainen ystäväni avusti maaseudun (haha) asukkia hankkimalla pienelle miehelle Artekista Flenstedin Elphant Party -mobilen.


En tiedä vielä ripustanko ronsuja tässä kodissa esille, mutta varmaa on, että ne saivat rakastavan kodin. Vastineeksi ystävälle lähti paketillinen kestovaippoja, jotka suurista aikeistani huolimatta ovat jääneet meiltä käyttämättä. Kaikki alkuajan sumu ja murhe veivät kaiken voiman imse vimseihin tutustumisesta. Olen lopulta päättänyt olla uskottelemasta itselleni, että ihan vaikka huomenna aloitamme kestoilun. Uusi politiikkani (kirahvin ja norsujen tuoreena omistajana) on, että kaikesta turhasta tavarasta ja nurkissä käyttämättömänä pyörivästä romppeesta on päästävä eroon.

Kerroinko, että kävimme eilen Ikeassa...? Puhun itseni jatkuvasti pussiin.Mutta miten olisin voinut jättää nämäkään tipuset sinne kylmään halliin?4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Meillekin lensivät nuo Ikean tarjotinlinnut kotiin...

Hanni kirjoitti...

Blogeista päätellen monella muullakin pesii kotona moinen lintuparvi.

Sinulla on muuten hurjan ihana blogi, on pitänyt usein jättää kommentti, mutta olen vähän laiska siinä.

A+a kirjoitti...

Meillä killuu samat norsut katossa :)

Hanni kirjoitti...

Meillä norsut ja kirahvit ovat selvästi pikkumiehen "voimaeläimi". Niitä on eksynyt aivan kaikkialle, puruleluista pinnasängynsuojiin ja vaatteisiin. :)