keskiviikko 20. tammikuuta 2010

isyysloma, sisustusloma

Mies pitää tällä viikolla isyyslomaa ja se tarkoittaa meillä tasan yhtä asiaa: äidillä on aikaa järjestää. Ja järjestettävää onkin olosuhteiden pakosta melkoisesti. Taisin jo mainita Matiaksen lähteneen loppiaisena ryömimään. Pienen miehen otsa ja silmäkulmat kolisevat jatkuvasti. Aiemmin mainittu TV-taso-projekti on edennyt suunnitelmissa ja tavaroiden uudelleen sijoittelussa pitkälle. Viikonloppuna mies vielä noutaa puuttuvat elementit ja kokoaminen alkaa. Lopputulos onkin itseasiassa kaukana Lundiasta. Olen innoissani, mutta myös epäileväinen, aukoton suunnitelmani saattaa vielä epäonnistua. Mutta kuitenkin: on ihanaa kun on aikaa häärätä ja järjestää.

Toisaalta isyysloma on myös raivostuttavaa aikaa. Vaivalla luodut rytmit ja omat tavat hoitaa asiat joutuvat törmäyskurssille miehen innokkuuden kanssa. Ja välillä on kuin vahtisi kahta lasta. Kahta maailman rakkainta lasta kylläkin.

3 kommenttia:

A+a kirjoitti...

Ihanaa isyyslomaa koko perheelle! Minä nautin yhjteisistä lomista parhaiten siten, että todella annan miehelleni vapaat kädet toteuttaa isä-vaistojaan, enkä puutu touhuun millään lailla ;)

m-a kirjoitti...

Joo, väillä on vaan parempi sulkea silmät ja korvat ja antaa isin touhuta kuten parhaaksi näkee. (Ja nauttia omasta ajasta!) Aina kun mun tekee mieli puuttua mieheni lapsenhoitoon niin muistelen tuttavalle tapahtunutta juttua: hänen miehensä puki vastasyntyneelle pojalle bodyn päälle siten, että pujotti lapsen sisään kaula-aukosta! Paljonhan se vaati, mutta onnistui kuitenkin. Mies puhisi jotain hankaluudesta, ja vaimo vain ohimennen huomautti, että haaruksien nepparit voi ihan avata, niin käy vähän helpommin.:)

Jäämme innolla odottamaan järkkäilyn tuloksia!

Hanni kirjoitti...

A+a, ihan totta yritän kyllä antaa toisen vain toteuttaa, mutta on yllättävän hankalaa päästää irti! Viime yönä minun piti nukkua rauhassa ja miehen piti olla tutin paikoilleen nostovuorossa. Kuinka kävi? Heräsin kuitenkin joka inahdukseen. Ja mulla oli korvatulpatkin.

m-a, tuo tyyli bodyn kanssa on yllättävän yleinen. Yksi vaunulenkkitoverini kertoi miehensä tehneen aivan samoin heidän tytön kanssa.

Järkkäily tuottaa tulosta, hitaati mutta varmasti! Juuri heräsin parahtamaan mite huono bloggaaja olen! Unohdin ottaa "Ennen" kuvan tv-tasosta! Oh no!