torstai 14. tammikuuta 2010

kodinhuoltopäivä

Martina ja Esko pitävät kehonhuoltopäiviä, meillä pidetään kodinhuoltopäiviä. Tai minä pidän. Mies on töissä ja pieni mies nukkuu. Tähän mennessä en ole ehtinyt paljoakaan. Testasin pesukoneeni villa-ohjelmaa ja odotin varpaat ristissä, että mitähän siitä seuraa. Viikkasin eilisen pyykkiä kaappiin, metsästin villakoiria lattioilta, siirsin luettuja lehtiä säilöihinsä.

Nyt istun sohvalla, uskollinen MacBook sylissäni ja tuijotan epätoivoisena hyllykköä, joka meillä toimii tv:n, levysoittimen ynnä muun säilytystasona. Hyllykkö on miehen peruja ja se oli susi jo syntyessään, mutta siihen on tyydytty ja aina vain puhuttu, että ostetaan sitten uuden asunnon mittoihin parempi ratkaisu. Nyt, pienen miehen lähdettyä ryömimään uhkaavalla vauhdilla, on kuitenkin keksittävä se parempi ratkaisu heti. Muuten jonain kauniina päivänä Matiaksella on digiboksi otsassaan.

Haaveilen Lundian matalasta tasosta jo ihan siitä syystä, että Lundiaa löytyy kodistamme sen verran, että yhdisteltävää ja muokkausmahdollisuuksia on runsaasti. Puhumattakaan laadusta ja pitkästä iästä. Nyt vain pitäisi tehdä laskelmia ja mittailla hieman. Yleensä jaksan innostua moisesta, nyt en. Kai se on nämä vähäiset äitiyslomalaisen varat.

Ai niin, muskari alkoi eilen. Meni hyvin. Matias oli tosin huomattavasti kiinnostuneempi ryömimisestä ja tytöistä kuin musiikista.

Ei kommentteja: