lauantai 9. tammikuuta 2010

muskari

Sain eilen puhelun, että kärsivällisyytemme on vihdoin palkittu ja pieni mies pääsee muskariin. Jonottajille perustettiin uusi ryhmä ja musisointi alkaa ensi keskiviikkona. Tämä on jotain aivan uutta, tähän mennessä olemme lähinnä nyhjänneet kotona tai tavanneet perhetuttavia. Vielä muutama kuukausi sitten ajatus olisi ollut täysin mahdoton - olin niin nolona siitä, että Matias päätti huutaa kaiken aikaa kaikkialla.

Olen iloissani, mutta toisaalta vähän hermostuttaa. Entä jos pikkumies saa hepulin?

Toinen juttu mistä olen hieman tohkeissani on Kiasman vauvojen värileikit, joista luin A+a:lta. Ehkä miehen isyysviikon aikana saamme komppaniamme Helsinkiin asti.

--

Koomista oli myös, että eilen kolahti luukusta lasku synnytyslaitokselta. Eihän sitä odoteltukaan kuin puoli vuotta. Hetken ajattelin jo, ettei sitä tulekaan, että Porvoossa ensimmäinen olisi ilmainen. Luonnollisesti laskussa oli myös virhe, ehkä saanut eilen ketään puhelimitse kiinni. Itse olin laskun mukaan osastolla 6 vuorokautta ja tukihenkilöni 25. (Olimme perhehuoneessa.) Itse en muista tuota seikkaulua aivan samalla tavalla.

3 kommenttia:

m-a kirjoitti...

Hei mahtavaa! Muskari on kiva juttu! Me käytiin muskarissa puolivuotiaasta reiluun yksivuotiaaseen asti, ja sekä äiti että tytär tykkäsivät. Toivotaan, että sinäkin löytäisit sieltä uusia samanhenkisiä kavereita. Ja mitä huutoon tulee, niin välillä meidän muskarissa huuto peitti alleen sen varsinaisen musisoinnin... :)

Teidän koti näyttää kivalta. Meillä on sama PS-kaluste, ja sopii muuten tosi hyvin lastenhuoneeseenkin, vinkvink.

Hanni kirjoitti...

Eli ensimmäisen kerran huudosta ei siis vielä kannata tehdä johtopäätöksiä? :)

Meidän koti näyttää kivalta valikoiduista kulmista katsottuna... Vähän väsyttää tämä oma koti just nyt niin pitää oikein etsiä niitä kivoja kulmia. Muutto taitaa olla edessä vasta lähempänä syksyä. Ellei jotain helmeä osu kohdalle ennen sitä.

A+a kirjoitti...

Aijai, muskariin kun päästäisiin....