perjantai 29. tammikuuta 2010

punainen, röd


Viime vuosina olen herännyt huomaamaan, että punainen saattaa olla suosikkivärini. Pidän toki monenlaisesta muustakin. Vaikkapa vihreästä sen monissa sävyissä. Pukeutujana olen kyllä aika mustanpuhuva. Matiaksessa taas on jotain mikä oikein huutaa päävärejä ja kirkkautta - muttei missään nimessä pastellivärejä, vaikka kaiholla aina katselen muiden bloggareiden tyylikkään tummia lastenvaatteita.

No, joka tapauksessa, välillä mietin voiko punaisella vetää överit. Ehkä.


Kuvissa se näyttää inhottavan isolta, mutta on onneksi vain 26 tuumainen. Emme pidä oikein televisioista. Juurikaan.

Mies totesi, että uusi tv-tasomme on sopivalla tavalla brutaali. Mitä sekin sitten tarkoittaa! Yhden huomion olen jo tehnyt: En todellakaan osannut ennakoida miten kova meteli syntyy metallikaapista ja sitä vasten marakassia (tai mitä vain) hakkaavasta ryömijästä.

Taulu on porvoolaisen taiteilijan Beni Juslinin Standing Ovation. Otan siitä joskus tarkemman kuvan.ÄITI älä kuvaa mitään tyhmiä huonekaluja, kuvaa mua!

Matias on huomenna tasan 7 kuukautta vanha. Mihin tämä aika menee?

5 kommenttia:

A+a kirjoitti...

Ihana tv-taso! Ja niiin suloinen Matias! Taitaa olla tasan kuukauden meidän tytyä vanhempi :)

Hanni kirjoitti...

Kiitos. Ja onnittelut teille puolivuotiaasta!

Matias pamahti maailmaan 30.6. klo 00.20, noin yhdeksän tuntia sen jälkeen kun olimme juuri käyneet neuvolassa kuulemassa neuvolatädin julistuksen "ei tämä ennen heinäkuuta synny". Viikon meni yliaikaiseksi ja olimme varmoja, että käynnistykseen menee, joten yllättihän tuo. :)

m-a kirjoitti...

Oi, kuinka hieno!! Punainen ON tosi hyvä väri. Meidän kotona on punainen seinä portaikossa ja tytön huoneessa tapetti, jossa valkoisia pikkupalloja punaisella pohjalla. Yhtään punaista huonekalua meillä ei ole, jostain syystä.

Kyllä niitä lundioita ehtii sitten myöhemminkin.. :)

Matias on söpö. <3

Sannie kirjoitti...

Kiva blogi ja kauniita kuvia!

Hanni kirjoitti...

m-a, Sun pitää aloittaa blogi, kuulostaa kivalta kodilta! Erityisesti tytön huone. Ja tosiaan, ehtii niitä Lundioita myöhemminkin :)

Sannie, kiitoksia!