maanantai 8. helmikuuta 2010

etsintäkuulutus

Yritän järkkäillessäni saada kaiken irti keittiömme pienistä säilytystiloista ja olen loputtoman inspiroitunut eräästä Varpusen vanhasta merkinnästä.

Nyt onkin haussa Orthexin Modula-aterinlaatikot. Legenda kertoo, että niitä myytäisiin Kaisaniemen Kodin Ykkösessä, mutta villinä veikkauksena luulen, että ilmeisesti tulevana viikonloppuna ovensa lopullisesti sulkevasta liikkestä näitä enää tuskin löytyy. Niin kuin ei Porvoon keskusta-Etolastakaan.

Olen loppuviikosta aikeissa käyttää miehen talviloman hyväkseni ja tulossa Helsinkiin asioimaan ja tarvitsisin apuanne täsmäsuoritukseen. Missä myydään Orthexin Modulaa? Ja mitä osat muuten suunnilleen maksavat?

Näistä on nyt kehittynyt melkoinen pakkomielle. Minun on saatava keittiön laatikostoni järjestykseen. Apua?

2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Moikkis!

Olin näkevinäni niitä lokerikkoja Vantaan Ikean viereisessä Kodin Ykkösessä. Mutta siun varmaan kannattaa pirauttaa sinne ja varmistaa vielä asia, niin ei mene arvokkaita lomahetkiä hukkaan.
Terkuin Merja (myös Porvoossa) joka sattumalta blogiisi eksyi juuri tuon Porvoo -sanan takia

Hanni kirjoitti...

Kiitos Merja!

Arvelinkin, että sen kokoluokan Kodin Ykkönen on todennäköinen paikka. Taitaa tämä projekti siis hieman lykkääntyä - en tiedä koska lähtisin aivan Ikeaan asti - autoton kun ole.