perjantai 12. helmikuuta 2010

isoisän isän isän arkku


Ja taustalla pilkistää keittiön oviaukosta valitettavasti pakastimen päällä majaileva mikro. Kontrastia?

4 kommenttia:

m-a kirjoitti...

Mikä historiaa tihkuva aarre, upea!

Tidätkö missä kaikissa maissa tai kaupungeissa se on reissannut?

m-a kirjoitti...

Meillä on muuten samat pippuri- ja suolamyllyt. Noi on ihan parhaat!

Kardemumma kirjoitti...

Hanni,
näin susta unta viime yönä! Kierreltiin yhdessä jollain keskustan lastenvaatekirpparilla. Kun olimme lähdössä, ilmoitit yllättäen, ettet jaksakaan lähetä takaisin Porvooseen, vaan muutatte Helsinkiin, Herttoniemenrantaan vielä samana iltana. Toiveajatettelua(ko)?

Mulla alkaa äitiysloma parin viikon päästä ja vapaa-aika lisääntyy. Eli ilmoittele, kun suuntaatte tänne päin :)

Kivaa viikonloppua!

Hanni kirjoitti...

m-a, Tiedän hyvin vähän suvustani ja juuristani, köyhä minä. Kai se on vuosien eripura ja kaikenlainen muu säätäminen. Oma isoisäni kuoli isäni ollessa vielä vauva. Arkusta ja sen liikkeistä en juurikaan tiedä. En tosin usko sen juurikaan matkanneen. Kovasti on sukuni viihtynyt tasan samoilla seuduilla Vehkalahdella ja Haminassa. Minä olen sen sieltä Helsingin kautta tuonut Porvooseen. Minne seuraavaksi, en tiedä. Ehkä Matias vie sen maailmalle. :)

Myllyt annoin Top Chefilleni hääpäivälahjaksi. Kelpasi!


Eeva, voi vitsi. Olispa totta :) Helsinkiin kaipaa kyllä säännöllisin väliajoin, mutta Porvoossa on kuitenkin puolensa. Huonoina päivinä olen aina paluumuuttamassa.

Kuljen Helsinkiin tiettävästi seuraavan parin viikon aikana kaksikin kertaa, mutta mm isoäidin synttäreille ym. Kun lomasi alkaa niin tulen Matiaksen kanssa vaikka varta vasten sua tapaamaan. Kunpa lumet vain vähenisivät niin olisi helpompaa. Olet toki tervetullut tännekin käymään, ettei sinulla jää siellä aika pitkäksi!