sunnuntai 28. helmikuuta 2010

yllättäviä löytöjä

Nappasin eilen pojan kainaloon ja suuntasin Helsinkiin tapaamaan vanhoja opiskelutovereitani. Rakkaimpia ystäviäni ja poikani kummitätiä. Tapaamisiin yhdistyy aina kaikenlaista kiertelyä tapaamiskaupungissa ja tällä kertaa käväistiin Marimekon tehtaanmyymälässä Herttoniemessä.

Olin seota. Melkoinen määrä mallistosta poistuvia kuoseja ja värejä, alkaen 6 euroa metri. Löysin Dadelilleni parin ja tein yhden odottamattoman hankinnan. Se menee hulluuskohtauksen piikkiin, se on jotain niin ei minua. Hautukoon kaapin perällä jumalallista inspiraatiota odottamassa.
Dadel saa seurakseen Harri Koskisen Elementin. Tein tämän valinnan kolmessa minuutissa. Nopeimmat valintani ovat yleensä parhaimpiani. Odottamaton hanknta oli Iiro Ahokkaan Pelimanni. Ehkä se päätyy joskus Matiaksen huoneeseen...

3 kommenttia:

m-a kirjoitti...

Aikamoiset värit Pelimannissa! :) Mutta miksei, oikeisiin juttuihin yhdistettynä.

Harri Koskisen tuotokset on vaan niin hienoja aina. Se mies on designin Midas.

Hanni kirjoitti...

Yllätin itsenikin kyllä ostaessani tuon. Olen aina inhonnut oranssia, mutta mieheni pitää siitä, joten kai se on salakavalasti hiipinyt väripalettiini.

Ja ah, Harri Koskinen <3

joska kirjoitti...

Ei. Tätä tietoa en kaivannut. Ensi viikolla tuskin on kovin paljon jäljellä. Ehkä parempi niin, kaapit tuppaavat täyttymään.