keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

jyväshyvä

Tänään karavaanimme suuntaa kohti Jyväskylää ja lienen viikonloppuun asti vailla nettiä. Kännykällä toki pääsee, mutten jaksa tihrustaa.

Eilen käytiin tosiaan Ikeassa. Mustat Kassettit puuttuivat hyllystä siinä koossa kuin ne tarvitsin. Mukaan tosiaan lähti oranssia. Tunteeni ovat ristiriitaiset. (Olemme nyt vakavan kysymyksen äärellä.)

Olin yllättynyt siitä kuinka paljon vaunuväkeä oli liikkellä ja siitä, että Ikean ravintolassa myydään Nania. Mies näki Semperiäkin. Kaikkeen on siis varauduttu. Pieni mies taas söi ensimmäistä kertaa jossain muualla kuin omassa syöttötuolissaan. Antilop testattiin, ostettiin ja vietiin mummolaan. Ehdittiin siinä syödä vielä välipalakin ennen kotiutumista. On sellainen olo, että tehtiin hyvä hankinta.

Naistenpäivän iltana Matias sitten otti ja repäisi. Meillä noustiin sohvaa vasten seisomaan. Ja tultiin toki pää edellä alas ja kolina kävi. Eilen treenattiin samaa taitoa yhä uudestaan ja uudestaan. Kaitseminen on taas hieman eri luonteista ja yöt taas vähän levottomampia.

Taisi se konttaaminen meillä sitten jäädä välistä.

1 kommentti:

m-a kirjoitti...

Ooh! Mikä vauhtiveikko! Siinä muuttuu äidinkin arki kertaheitolla. Vaikka onhan ne silmät selässä olleet jo pitkään.