torstai 22. huhtikuuta 2010

Äidin oma pöytä II

Aamulla herätessäni totesin miehelleni, etten haluakaan sitä pöytää, josta vielä eilen puhuin. Totesin, etten halua tyytyä mihinkään puolittaiseen, että haluan sen, mistä olen jo jonkin aikaa haaveillut. Tähän hetkeen, asuntoon ja tilaan se ei sovi, mutta ehkä myöhemmin saan sen. Ainakin toivon kovasti. Tilaa on tuplasti, hintaa myös, mutta ei mieltymyksilleen oikein taida mahtaa.


3 kommenttia:

m-a kirjoitti...

No joo. Edellisestä olisin kommentoinut, että tosi kiva ja hyvä, mutta nyt kun postasit tästä niin... Tämä on kyllä oikeasti paljon parempi. Muista, hyvää kannattaa odottaa! :)

aikuistumassa kirjoitti...

Toi on tyylikäs! Meidän piti hankkia tuo työpöydäksi, mutta kun kokeiltiin istua sen ääressä Ikeassa, tuntui liian korkealta. Nyt kun mittasin nykyisen työpöydän, ei tuo ole kuin 7 mm korkeampi. Ja siinä olis kätsyt laatikot, mihin piilottaa paperit. Ja sanoinko jo, että se on hieno. Hmm... Täytynee testata ens kerralla uudestaan.

Hanni kirjoitti...

Yritän tosissani olla kärsivällinen. Kaipuu pöydän ääreen on kyllä jo melkoinen. Ja nuo laatikot liukuu vielä niin pehmeästi jne jne.

Onkohan hölmöä haluta isompi koti, jotta saisi isomman työpöydän.