torstai 27. toukokuuta 2010

arkea

Meillä tehdään hampaita. Ensimmäisen kahden jälkeen sai odottaa 4 kuukautta ja nyt sitten tuntuu puskevan joka suunnalla suuta uutta palikkaa. Ja poikaa sattuu eikä ruoka maistu.

Äiti taas tuntee olonsa muuten vaan palikaksi. Olen entisenä verbaalikkona heittäytynyt nyt viime aikoina aivan tahvoksi. En osaa edes keskustella enää ja ennen olin taukoamaton höpöttäjä.

Kodissa yritän järkkäillä vaikka mitä. Nyt ehkä eniten mietin keittiötä. Selailen Decodecosta Cult Designin erilaisia ruukkuja ja kulhoja ym. Täydellistä leipälaatikkoa en vain tunnu löytävän mistään. Ehkä jonain päivänä otan tuosta keittiön murheen kryynistä teille kuvan, mutta nyt en edes tohdi. Pitäisi ensin hävittää noin puolet tavarasta. Mistä olen joskus saanut päähäni edes hankkia näin paljon astioita? Ja sitten vielä mennä naimisiin miehen kanssa, jolla on myös melko tavalla samoja astioita. (Meidän perheessä on aika paljon sinistä Teemaa...)

Onneksi on Liv jota katsellessa pakenen vieläkin syvemmälle pölhölään ja "nollaan aivona" - sekun on näin vanhempain vapaalla todella tarpeen. Mutta olen aika fiiliksissäni Sarah Richardsonista vaikken niin koekaan tyyliään aivan omakseni. Jokin vain kiehtoo tuossa asenteessa. Ehkä Sarah on sisustusohjelmien Rachel Ray.

Ei kommentteja: