perjantai 14. toukokuuta 2010

stockholm syndrome

Tukholma oli kuten aina, oikein ihana. Hain sieltä kevään.

Ensimmäinen ulkomaanmatka pienen miehen kanssa sujui yllättävän hyvin. Olihan sitä kaikenlaista, läpivuotaneen kakkavaipan vaihtoa Åhlensilla ynnä muuta, mutta kaikenkaikkiaan mahtava reissu ja ihana poika. Seuraavalla kerralla tietää taas enemmän.

En ollut erityisellä shoppailutuulella, mutta ilmeisesti tapanani on joka tapauksessa kantaa Polar och Pyrettiin tukku kruunuja. Hieman kesävaatetta pienelle.
Äidin ostokset jäivät vähiin. Kauniita kortteja, valokuva-albumi Ordning och Redanista ym. Muutama lahja. Tax Freessä huomasin, että edellisestä kosmetiikan ostoreissusta on aikaa, kun ripsivärini siirtyminen Kanebon hyllystä Sensaihin tuli yllätyksenä. L'Occitanelle ajattelin antaa mahdollisuuden nyt kun koko blogosfääri tuntuu sitä kehuvan.

Pisarapilven kuvauskoulu tulee ainakin tälle mammalle ehdottomasti tarpeeseen.
3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ah, tulee niin matkakuume :) hyvää kevättä kauniiseen Porvooseen

m-a kirjoitti...

Olet kaunis! Aivan ihana kuva sinusta ja pojasta kirsikkapuun alla.

Suloisia kesävaatteita pojulle. Meilläpäin aukesi juuri P.O.P, mutta jostain syystä en ole ehtinyt vielä sinne. Taidanpa hilppaista viikonloppuna.

Hanni kirjoitti...

Noh, punastun! Kiitos.

P.O.P:n myyjä Gallerianissa huomautti meille, että heillä on kyllä liike nyt Suomessakin. Tuli vähän hölmö olo. Mutta sama vaiva se melkein on minulle tehdä ostokset risteilyreissulla kuin lähteä erikseen Kamppiin.